Telefonáljon!   061 321 05 77 0620 259 6363  | 0620 9711 655         Jelentkezzen be ON-LINE!  

Follow Us
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Szakmai anyagok a következő kezdettel A

Ajakfeltöltés hyaluronsavval - előtte-utána képek

Az ajakfeltöltésekről (és általában az esztétikai beavatkozásokról) a "before-after", vagyis az "előtte-utána" képek mondanak a legtöbbet. 

Ajakfeltöltés, ajakformálás

Első lépésben az ajkak térfogatát növeljük meg. Ilyenkor a hyaluronsav ajakfeltöltő anyagot az ajkakba adagoljuk, a tű kihúzása közben. Ennél a fázisnál mindössze két beszúrást alkalmazunk oldalanként. Ilyenkor az ajak középső részébe nem töltünk hyaluronsavat.

Ajakformálás, ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltéssel a szép alakú, kis ajkakat tehetjük teltebbé, illetve korrigálhatjuk a száj aszimmetriáját. 
Az ajakfeltöltésre általában két ok miatt van igénye a pácienseknek. Az egyik, hogy az arc kötőszöveti állományának öregedésével együtt az ajkak is elvékonyodnak és ráncok jelennek meg körülötte. A másik, hogy van, akinek veleszületetten vékonyabbak az ajkai.

Akut középfülgyulladás

Az akut középfülgyulladás a dobhártya mögött elhelyezkedő dobüreg betegsége.

ALL-ON-4 (ALL-ON-FOUR) rögzített fogpótlások

Az ALL-ON-FOUR (ALL-ON-4) implantációval kombinált fogpótlások teljes fogatlanság esetén egyszerű módon teszik lehetővé rögzített (nem kivehető) csúcsminőségű fogpótlás készítését.

Allergia a fogászatban

Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, amelyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről.

Altatásos fogászat

Az altatásos fogászati, szájsebészeti ellátást olyan esetben javasoljuk csak, amikor a páciens a végletekig retteg az ellátástól

Alvási apnoe (légzéskimaradás alvás közben)

Az alvási apnoe az alvászavarok csoportjába tartozik, mely légzéskimaradásokkal és alvás alatti légzésszám-csökkenéssel jellemezhető.

Amalgám tömések cseréje

Az FDI meghatározása szerint a fogászati amalgám összetétele: 50% folyékony higany és 50% fémpor, mely: legalább 65% ezüstöt, legfeljebb 29% ónt, legfeljebb 6% rezet, legfeljebb 2% cinket és legfeljebb 3% higanyt tartalmaz.

Arccsonttörések

Az orr mint a fej kiálló része nagyon gyakran sérül és főleg az erőszakos cselekmények célpontja. Sérülhet az orr porcos váza és az orrcsont is.

Az orr-ajak és a marionett-ráncok feltöltése hyaluronsavval

Az orr és a szájzugok közötti ráncok a nevetőráncok. A marionett-ráncok pedig olyan függőleges irányú ráncok, amelyek a száj sarkában keletkeznek. Ebben az esetben ezeknek a ráncoknak a hialuronsavas feltöltését végeztük.

Elérhetőségek

logo sanoralbudapestSanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. (II. emelet)
(061) 3210577  0620 259 6363
 

logo sanoralerd
Sanoral  fogászat és szájsebészet Érd
 
2030 Érd Angyalka utca 1/a.
+3620 971 1655
 
 

Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Budapest

Sanoral Fogászat és Szájsebészet - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Érd

Online bejelentkezés

Megközelítés