Telefonáljon!   061 321 05 77 0620 259 6363  | 0620 9711 655         Jelentkezzen be ON-LINE!  

Follow Us

Garancia az elvégzett kezelésekre, beavatkozásokra

A Sanoral klinikákon elvégzett kezelésekért garanciát vállalunk. Úgy gondoljuk, hogy ez a bizalom feltétele. Cserébe azonban azt kérjük pácienseinktől, hogy tartsák be garanciális szabályzatunkat.

A Sanoral Klinikák garanciális szabályzata

Az általunk végzett kezelésekre a törvényben előírt garanciális időnél jóval hosszabb idejű garanciát vállalunk. A garancia feltétele, hogy a páciens a kezelés befejezése után megjelenik az évenkénti szűrővizsgálaton (ahol panorámaröntgen-felvétel is készül számára) és minimálisan egy professzionális szájhigiéniai kezelést igénybe vesz minden évben, továbbá követi a kezelőorvos vagy a dentálhigiénikus által ajánlott gondozási programot. Ezen felül szükséges az is, hogy a páciens a kontrollvizsgálatok során javasolt kezeléseknek alávesse magát a Sanoral orvosai által meghatározott időintervallumon belül.

A garancia feltétele, hogy a szájhigiéné jó legyen, a szájüreget a páciens rendszeresen és megfelelően ápolja. A fogpótlások, fogak rendeltetésszerű használata is feltétele a garanciának. 

A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a páciens nem jelenik meg az évenkénti szűrővizsgálaton vagy nem vesz részt minimálisan egy professzionális szájhigiéniai kezelésen évente. 

Nem érvényes a garancia abban az esetben sem, ha a fogmű károsodása a nem rendeltetésszerű használat során jön létre (például a páciens leejti), vagy a páciens nem veszi figyelembe a számára készített fogmű, híd, korona vagy héjkerámia (porcelán héj, veneer) átadásakor számára fogorvosa által ismertetett tudnivalókat.

Nem érvényes a garancia abban az esetben, ha a páciens rossz szokásai miatt károsodik az általunk készített fogpótlás / fogazati rehabilitáció. Mentális és pszichés megbetegedésekre visszavezethető panaszok esetén szintén nem érvényesek garanciális vállalásaink. 

Nem tudunk garanciát vállalni abban az esetben, ha a fogmű baleset vagy sporttevékenység során sérül, vagy más szisztémás megbetegedés vezet a fogmű károsodásához. Amennyiben más intézményben átalakítás történt az általunk végzett fogművön / fogazati rehabilitáción, szintén nem tudjuk vállalni a garanciát. 

Nem érvényes a garancia abban az esetben sem, ha a páciensnek meg nem térített tartotozása van a Sanoral Healthcare Hungary Kft. felé. 

A garancia időtartama

A fogászati implantátumokra a gyártó céggekkel közösen ún. örökélet garanciát, az implantátumokra rögzített fogpótlásokra 10 év garanciát, a rögzített, nem implantátumokra készülő fogpótlásokra (saját fogra készülő fogpótlásokra) 5 év garanciát, az esztétikus restaurációkra, tömésekre 2 év garanciát vállalunk.

Mit jelent az "örökélet garancia"?

Azt jelenti, hogy abban az esetben, ha baj történne az implantátumával, akkor a Sanoral azt díjmentesen kicseréli. Ennek feltétele a fentiekben részletezett szájhigiénia és az évenkénti kontrollvizsgálat. Ezek hiánya esetén az örökgarancia megszűnik.


Olvassa a Sanoral BLOG-ot, tájékozódjon! Közérthetően magyarázzuk el szakmánk érdekességeit!

Tájékozódjon a SANOPÉDIÁBÓL! Az alapismereteket itt gyűjtöttük össze!


Elérhetőségek

logo sanoralbudapestSanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. (II. emelet)
(061) 3210577  0620 259 6363
 

logo sanoralerd
Sanoral  fogászat és szájsebészet Érd
 
2030 Érd Angyalka utca 1/a.
+3620 971 1655
 
 

Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Budapest

Sanoral Fogászat és Szájsebészet - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Érd

Online bejelentkezés

Megközelítés