Telefonáljon!   061 321 05 77 0620 259 6363  | 0620 9711 655         Jelentkezzen be ON-LINE!  

Follow Us

Recepciós munkatársat keresünk!

 recepcios sanoral 23

FŐBB FELADATOK, MUNKÁK:

 

 • Érkező páciensek fogadása, irányítása
 • Bejövő telefonhívások fogadása, üzenetek kezelése
 • Bejövő és kimenő levelek kezelése (postai és futárküldemények)
 • Bejövő-kimenő e-mail-ek kezelése, online bejelentkezések fogadása
 • Páciensekkel kapcsolatos adatrögzítési és egyéb adminisztratív feladatok elvégzése
 • Számlakészítés
 • Páciensekkel való kapcsolattartás
 • Orvosok és asszisztensek munkájának segítése, telefonhívások, üzenetek fogadása és továbbítása
 • Időpont egyeztetés, berendelési idők menedzselése
 • Páciensek kezeléseinek pontos adminisztrálása
 • Egyéb általános irodai feladatok

AZ ÁLLÁSHOZ TARTOZÓ ELVÁRÁSOK:

 

 • Minimum középfokú végzettség (felsőfokú végzettség előnyt jelent)
 • Tárgyalóképes angol nyelvtudás (továbbá francia, olasz vagy orosz nyelvismeret előny)
 • Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség
 • Precíz munkavégzés önállóan és csapatban egyaránt
 • Páciensközpontú gondolkodás
 • Flexibilitás, terhelhetőség, pontosság, igényesség
 • Igényes, ápolt, jól szituált megjelenés (business formal viselet)
 • Nyitott, kedves személyiség
 • Jó szervezőkészség
 • Magabiztos MS Office ismeretek
 • Önmagára, környezetére és munkájára igényes személyiség
 • Hétvégi munkavégzésre való hajlandóság

AZ ÁLLÁS BETÖLTÉSÉHEZ ELŐNYT JELENT:

 

 • Recepciós vagy adminisztratív munkakörben szerzett tapasztalat
 • Fogászati munkakörben szerzett tapasztalat
 • Jó analitikus képesség

AMIT KÍNÁLUNK:

 

 • Versenyképes fizetés
 • Igényes, minőségi munkafeltételek és munkakörnyezet
 • Fiatal, aktív, dinamikus, segítőkész csapat

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

 

Sanoral Healthcare Hungary Kft. Budapest, Erzsébet krt. 58.

Jelentkezés részletes, fényképes önéletrajzzal a staff@sanoral.com  e-mail címen lehetséges!

REMEK IMPLANTÁTUMOK REMEK ÁRON - MIS C1 AKCIÓ 2018 TAVASZ

Az izraeli MIS fogászati implantátumok 2018 április és május hónapokban jelentős árelőnnyel, 10.000 HUF kedvezménnyel érhetőek el a Sanoral Budapest és a Sanoral Érd klinikákon. Az MIS több mint 20 éve élvonalbeli fogászati implantátumok előállításával foglalkozik és a világ 65 országában van jelen termékeivel.

misimplant1Az MIS implantátumok fejlesztését végző kutatók és tudósok mára egy minden szempontból első osztályú fogászati implantátumot hoztak létre. Az implantátumok megfelelnek a legszigorúbb minőségi szabványoknak és előírásoknak az Amerikai Egyesült Államok és az Eurpai Unió területén is. 

A fogászati implantátumokkal ma már szinte minden foghiány pótolható. Alkalmazhatóak egyetlen fog hiánya esetén vagy akár teljes fogatlanság esetén is. A fogászati implantátumok beültetésének sikeressége csaknem teljes. 

Ha szeretné meglátogatni az MIS Implants honlapját, KLIKKELJEN IDE!

Minden átlátható!

1. Konzultációt és állapotfelmérést követően részletes és pontos kezelési tervet készítünk Önnek, amelyben mind a költségek, mind a beavatkozások és kezelések időpontjai rögzítve vannak. Ezt a kezelési tervet és költségkalkulációt átadjuk Önnek nyomtatott formában.

2. A megbeszélt időpontban fájdalommentesen elvégezzük a fogászati implantációt. 

3. Alapesetben három hónap múlva felszabadítjuk a fogászati implantátumokat. Ezt követően történik az ínyformázás, speciális ínyformázó eszközök segítségével. Abban az esetben, ha a fogászati implantációhoz csontpótlásra is szükség volt, a fogpótlás elkészítése előtti várakozási idő fél évre növekszik.

4. 1-2 hét várakozás után speciális lenyomatvételi eszközök segítségével precíziós lenyomatot veszünk, és megkezdődik a maximális esztétikai és funkcionális szempontokat kielégítő fogpótlás elkészítése.

Sanoral Budapest 📞061 3210577 📞0620 259 6363
Sanoral Érd 📞061 3210577 📞 0620 9711655

1

Az MIS C1 akció április 12-től 2018. május 31-ig érvényes a Sanoral Budapest és a Sanoral Érd rendelőkben. Az akciós ár kizárólag az MIS C1 implantátumokra vonatkozik. Az ár az implantátumra vonatkozik és nem vonatkozik a felépítményre illetve a koronára. 

 

Le a fogkővel!

A fogkő nem csak esztétikailag zavaró, hanem súlyos fogágybetegségek elindítója is lehet. Az íny begyulladását okozza, mely így elveszti egészséges, rózsaszínű színét, vörössé válik, megduzzad, és étkezés során, fogmosáskor, később spontán is vérezni kezd. Az ínygyulladást rendszerint kellemetlen szájszag is kíséri.

A bal oldali fotón a fogkőeltávolítás előtt, a jobb oldalin a fogkőeltávolítás után láthatjuk páciensünk alsó fogait a száj felől (tükörből) fényképezve. A különbség laikus szem számára is feltűnő. 

san

Mi is az a fogkő?

A fogkő "kemény állományú lepedék" és "házilag" egyáltalán nem lehet eltávolítani. Ez is kialakulhat íny felett és íny alatt. Leggyakoribb előfordulási helye az alsó fogak belső oldalai. A fogkő nem elsősorban a fogszuvasodás miatt veszélyes, hanem mert a fog tartószöveteit teszi tönkre.
Ha egy fogkövet lepattintanak, az alatta levő íny általában véresen fekélyes.
A fogkő miatt az adott területen megtelepedő étel- és baktériummaradékok, utóbbiak méreganyagai gyulladást okoznak. Ez a folyamat természetesen fokozatosan megy végbe.

A kövesedésre való hajlamtól és a táplálkozástól függ, hogy milyen gyorsan alakul ki a fogkő, tehát hogy milyen gyakorisággal kell eltávolítani. Képződését meggátolni nem lehet. De mivel elsősorban lepedékes helyeken képződik, fogmosással bizonyos fokig megelőzhető. Ha valaki elég alaposan tisztítja fogait, csökken a fogkő kialakulásának lehetősége. (Minimális fogkő így is megjelenik, és ezt is le kell szedetni!)
A fogkövet mechanikus úton távolítjuk el. Az íny felettit könnyebb; ultrahangos fogkőeltávolító készülékekkel végezzük. Az íny alatti fogkövet viszont csak kézi, az egyes fogakhoz kialakított megfelelő műszerekkel lehet leszedni, a legrejtettebb helyekről is.

Mi a baj a fogkővel?

Ha a fogkő nem kerül időben eltávolításra, és folyamatosan fenntartja a fogíny gyulladását, akkor az íny idővel visszahúzódik, elvékonyodik, elsorvad. A gyulladás a foggyökerek mentén fokozatosan ráterjed az állkapocs-csontokra, és a fogak meglazulnak, mozogni kezdenek, kopogtatásra, hidegre, melegre érzékenyekké válnak. Súlyos esetben el is veszíthetjük őket.

Mi az a fogágybetegség?

bejel sanoral 2A fogágy betegsége (paradontosis) a laikusok körében vagy ínyvérzésként, vagy ínysorvadásként ismeretes. Valójában az egyik leggyakrabban elôforduló krónikus fertőző betegségről van szó, mely népbetegségnek tekinthetô. Egyik formája az ínygyulladás, amikor a folyamat még visszafordítható és nem érinti a fog tartószerkezetét. Másik - súlyosabb - eset az, amikor megfelelô kezelés elmaradása esetén a gyulladás már a fog rögzítő elemeire is ráterjedt; legsúlyosabb formájában komoly csontpusztulás is észlelhető és ez a fogak elvesztéséhez vezet.

Jellemző, hogy a tünetek nem folyamatosan jelentkeznek, hosszabb stabil időszakok váltakoznak hirtelen rosszabbodásokkal. A betegek jelentős részének állapota évekig szinten tartható megfelelő kezeléssel.

A lepedékben - mechanikus dörzsölés hiányában - már néhány óra alatt is vastag, bakteriális telepek képződnek, melyek olyan anyagokat termelnek, amiknek hatására az ínyszél védelmi rendszerei aktivizálódnak, az íny ödémássá válik és gyulladásos reakció lép fel. Jelentős egyéni különbségek vannak abban, hogy az egyes emberek milyen összetételű és mennyiségű plakkot képesek elviselni gyulladás nélkül. Ezt az egyensúlyt jelentôs mértékben meghatározza a szervezet védekezőképessége, illetve befolyásolják egyéb helyi, a plakk képződést elôsegítô faktorok. Ezzel magyarázható, hogy egyes belgyógyászati betegségekben (pl. cukorbetegség, vérképzôszervi, immunrendszeri, anyagcsere-betegségek) terhességben, a fogágybetegség kialakulásának veszélye fokozottabb, de céltudatos beavatkozás esetén elkerülhető. Ez az oka annak is, hogy bizonyos típusú fogágybetegségben (ráadásul fôleg fiataloknál) teljesen egészséges íny és relatíve jó szájhigiéniás viszonyok mellett is kialakulhat egy viszonylag agresszív gyulladásos forma.
A betegség legfőbb kiváltó okain (dohányzás, stressz, elhanyagolt szájápolás) legtöbbször tudunk változtatni, azonban azt is tudjuk, hogy előfordul, hogy a betegség folyamatosan rosszabbodik akkor is, ha "mindent megtettünk". Ennek magyarázata, hogy a fogágybetegség bizonyos fajtáinak létrejöttében genetikailag meghatározott gyulladáskeltő anyagok jelenlétével kell számolni. Akik egy bizonyos géntípust hordoznak, azoknál emelkedettebb a kockázat.

Happy Smile láthatatlan fogszabályozó jelentős árelőnnyel 2018 március 31-ig!

mhb22018 első hónapjában a HappySmile láthatatlan fogszabályozót jelentős árelőnnyel, sínenként 47000 HUF helyett 39000 HUF-ért biztosítjuk! Ajánlatunk a Sanoral Budapest és a Sanoral Érd klinikákon érvényes 2018. január 31-ig.  2018 március 31-ig!*

Jelentkezzen be most! 
Sanoral Budapest 📞061 3210577 📞0620 259 6363
Sanoral Érd 📞061 3210577 📞 0620 9711655

happy smile fogszabalyozo sanoral 2

A HappySmile:

Kiszámítható - teljes kezelést számítógépen, három dimenzióban előre megtervezzük. A szerepét betöltött sínt új, hatásában az előbbire építő, de további mozgatást lehetővé tevő sínre cseréljük, egészen a tervezett végeredmény eléréséig. Még a kezelés megkezdése előtt megnézheti képeken, hogy milyen lesz a végeredmény és mennyi ideig fog tartani a kezelés.

Gyors - pár órás szünettel egész nap viselhető átlátszó sínek a fogakat nagyon rövid idő alatt a kívánt irányba állítják. A hagyományos eljárásokhoz képest, bizonyos esetekben akár fele annyi idő is elég lehet a várt eredmény eléréséhez.

Hatékony - míg a klasszikus megoldásokkal csak aránylag kevés fogon lehet egyidejűleg aktív mozgatást megvalósítani, a Happysmile rendszerrel egyszerre több fog mozgatása valósítható meg. A CAD-CAM program segítségével tervezett fogmozgatás kéthetente az új sínek segítségével rendkívül pontosan képes erőt közölni a fogazattal. A hagyományos készülékeknél ezt 4-6 hetente, sokkal drasztikusabb erőhatások alkalmazásával lehet elérni.

Higiénikus - mivel a sín kivehető, rendszeresen és alaposabban mosható, tisztítható. Gyakran előfordul, hogy a hagyományos fogszabályozó kezelés alatt a fogazat szuvasodásnak indul, mivel rendkívül bonyolult a tisztítása. Ma már kaphatóak különböző speciális eszközök a fogszabályozó kezelés alatti fogtisztításhoz, de sajnos az a tapasztalatunk, hogy mivel időigényes és bonyolult a tisztítás a páciensek elhanyagolják azt. A HappySmile kezelés alatt a fogtisztítás a megszokott rutin szerint történik, tehát a páciensnek nem kell változtatnia fogmosási szokásain, hiszen a készülék a fogtisztítás alatt kivehető.

Bővebben a HappySmile-ról ITT!

* Ajánlatunk a 2018 január hónapban kiadott kezelési tervekre és legkésőbb 2018. február 20-ig megkezdett kezelésekre érvényes!

Elérhetőségek

logo sanoralbudapestSanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. (II. emelet)
(061) 3210577  0620 259 6363
 

logo sanoralerd
Sanoral  fogászat és szájsebészet Érd
 
2030 Érd Angyalka utca 1/a.
+3620 971 1655
 
 

Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Budapest

Sanoral Fogászat és Szájsebészet - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Érd

Online bejelentkezés

Megközelítés