Telefonáljon!   061 321 05 77 0620 259 6363  | 0620 9711 655         Jelentkezzen be ON-LINE!  

Follow Us

Megközelítés, parkolás

1. Autóval autoikon

Autóval nem a megközelítés, hanem inkább a parkolás jelenthet gondot. Itt, a környéken a parkolási társaság szigorúan ellenőrzi a befizetést.
Az utcai parkolás alternatívája lehet annak a három parkolóháznak a használata, amely környékünkön található:


1.
ezparklogo 100 férőhelyes, éjjel-nappal nyitvatartó parkoló a Dob u. 63-ban, a Queen's Court Hotel and Residence alatt. Mivel a Dob utca kiskörút felől egyirányú, a parkolóba abból az irányból kell érkezni, és bekanyarodni az előtt, mielőtt az Erzsébet körútat elérnénk. Közvetlenül klinikánk szomszédságában található.


2.
A Corinthia Royal Hotel parkolója. A szálloda klinikánkhoz képest az Erzsébet körút másik oldalán található; parkolója azonban nem itt, hanem a  Hársfa utcában, mégpedig annak a Dob utca és a Király utca közötti szakaszán található. Innen 166 méterre található klinikánk, az Erzsébet körút és a Dob utca sarkán.


3.
 akacfa60logo Az Akácfa u. 60. szám alatt található parkolóház. Miután leparkoltunk, az Akácfa utcán a Dob utca irányába célszerű gyalogolni, és a Dob utcán kijönni az Erzsébet körútra. Klinikánk az Erzsébet körút és a Dob utca sarkán lévő házban van. Így összesen 318 métert sétálunk.

parkolohazmagyarazoterkep


2. Tömegközlekedéssel
busztrolivillamosikon

Az Oktogontól klinikánk 612 m-re található. Az Oktogonon a Blaha Lujza tér irányába kell elindulni a 4-es villamoskicsi (vagy 6-os villamoskicsi) villamossal, és az első megállóban (Király utca) leszállni. Gyalogosan tovább a Blaha Lujza tér felé (133 méter). Klinikánk az Erzsébet körút és a Dob utca sarkán lévő házban van.

A Blaha Lujza tértől klinikánk 788 méterre található. A Blaha Lujza térről az Oktogon (Nyugati Pályaudvar) irányába kell elindulni a 4-es villamoskicsi (vagy 6-os villamoskicsi) villamossal, és:

  • leszállni az első megállóban (Wesselényi utca), és innen az Oktogon (Nyugati Pályaudvar) irányába kell gyalogolni 231 métert.
  • A másik lehetőség, hogy nem az első, hanem a második megállóban szállunk le a 4-es villamoskicsi (vagy 6-os villamoskicsi) villamosról (Király utca). Ekkor visszafelé, tehát a Blaha Lujza tér irányába kell gyalogolnunk 133 métert. Klinikánk az Erzsébet körút és a Dob utca sarkán lévő házban van.
terkepkicsi34
3. Kerékpárral, robogóval, motorral
bicikliesmotorikon

A két keréken közlekedőknek nem kell elmagyaráznunk, hogyan jutnak el hozzánk, hiszen jobban ismerik a várost, mint mi.
Házunk udvarán kerékpártárolót szereltünk fel, hogy a kezelés ideje alatt a bringások járművüket biztonságban tudhassák. Bátran hozzák be a biciklit az udvarba, bár az igaz, hogy néhány lépcsőfokot fel, majd néhányat le cipelni kell (összesen tizenkettőt... ).

A robogót, motort az Erzsébet körúton a járda szélén, a ház bejáratával szemben célszerű lezárni.

Elérhetőségek

logo sanoralbudapestSanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. (II. emelet)
(061) 3210577  0620 259 6363
 

logo sanoralerd
Sanoral  fogászat és szájsebészet Érd
 
2030 Érd Angyalka utca 1/a.
+3620 971 1655
 
 

Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Budapest

Sanoral Fogászat és Szájsebészet - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Érd

Online bejelentkezés

Megközelítés