Telefonáljon!   061 321 05 77 0620 259 6363  | 0620 9711 655         Jelentkezzen be ON-LINE!  

Follow Us

HappySmile - a láthatatlan fogszabályozó

A HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszer áttetsző sínek sorozata, amely lépésről-lépésre kíméletesen mozgatja a fogakat az ideális helyzetükbe.Alapja egy rendkívül pontos és hatékony grafikus software. Ennek köszönhetően a Happy Smile rendszer pontosan működik.

A tervezés során előzetes analízist, számításokat tudunk végezni a fogívekkel kapcsolatban. 

happysmile1

Kiszámítható - teljes kezelést számítógépen, három dimenzióban előre megtervezzük. A szerepét betöltött sínt új, hatásában az előbbire építő, de további mozgatást lehetővé tevő sínre cseréljük, egészen a tervezett végeredmény eléréséig. Még a kezelés megkezdése előtt megnézheti képeken, hogy milyen lesz a végeredmény és mennyi ideig fog tartani a kezelés.

Gyors - pár órás szünettel egész nap viselhető átlátszó sínek a fogakat nagyon rövid idő alatt a kívánt irányba állítják. A hagyományos eljárásokhoz képest, bizonyos esetekben akár fele annyi idő is elég lehet a várt eredmény eléréséhez.

Hatékony - míg a klasszikus megoldásokkal csak aránylag kevés fogon lehet egyidejűleg aktív mozgatást megvalósítani, a Happysmile rendszerrel egyszerre több fog mozgatása valósítható meg. A CAD-CAM program segítségével tervezett fogmozgatás kéthetente az új sínek segítségével rendkívül pontosan képes erőt közölni a fogazattal. A hagyományos készülékeknél ezt 4-6 hetente, sokkal drasztikusabb erőhatások alkalmazásával lehet elérni.

Higiénikus - mivel a sín kivehető, rendszeresen és alaposabban mosható, tisztítható. Gyakran előfordul, hogy a hagyományos fogszabályozó kezelés alatt a fogazat szuvasodásnak indul, mivel rendkívül bonyolult a tisztítása. Ma már kaphatóak különböző speciális eszközök a fogszabályozó kezelés alatti fogtisztításhoz, de sajnos az a tapasztalatunk, hogy mivel időigényes és bonyolult a tisztítás a páciensek elhanyagolják azt. A HappySmile kezelés alatt a fogtisztítás a megszokott rutin szerint történik, tehát a páciensnek nem kell változtatnia fogmosási szokásain, hiszen a készülék a fogtisztítás alatt kivehető.


ELŐNYÖK HÁTRÁNYOK

ESZTÉTIKUS
A sínek külső szemlélő számára nem feltűnőek, így viselőjük természetesen, feszélyezettség nélkül hordhatja őket.

MOBILIS
Noha a kezelés megköveteli a sínek bizonyos óraszámban való folytonos használatát, a sínek igény esetén könnyen kivehetőek és visszahelyezhetőek, lehetővé téve a kényelmes étkezést, fogmosást, vagy azokat a helyzeteket, amikor viselőjük nem szeretné nyilvánvalóvá tenni a létezésüket.

KÉNYELMES
A sínek nem zavarják a viselőjüket a mindennapi kommunikációban, beszédben, társas érintkezésben – és főleg a ragyogó mosolyban.

KONTROLLÁLT
A kezelés nagy hatékonysággal végigkövethető és igény esetén változtatható.

PÁCIENSFÜGGŐ
A kezelés sikere nagymértékben függ a páciens kooperációjától, azaz attól, hogy a páciens megfelelő időtartamban, minden nap viselje a síneket.

BIZTOS ELŐKÉSZÍTÉST IGÉNYEL
A kezelés elkezdése előtt biztosítani kell a fogazat stabil, egészséges állapotát, ellenkező esetben a kezelés nem éri el a várt eredményt.
Ez azt jelenti, hogy szükség van a fogsor előkezelésére, teljes körű fogászati rendbetételére.

KÖLTSÉGIGÉNYES
Ez egy prémium szolgáltatás, amely magába foglalja a jelentős laborköltségeket, a géphasználatot, a sínek legyártását, amely összesen jelentős költségterhet róhat a páciensre. Hogy ezt a terhet csökkentsük, lehetőség van a HappySmile kezelések több egységre történő bontására is, ez beavatkozás szempontjából az orvosnak, anyagilag pedig a páciensnek is sokkal szerencsésebb lehet.


Gyakran ismételt kérdések

Napi hány órát kell hordani a kivehető fogszabályozó síneit?

A HappySmile napi 20-22 óra viseléssel a leghatékonyabb, tehát javasolt csak evéskor, fogmosáskor illetve fogselyem használatakor levenni.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Minden fogazat más és más , igy minden kezelés is más. Nagyon nehéz egy átlagos értéket mondani, de talán egy 10 sínes kezelést nevezhetnénk átlagosnak. Mivel egy sínt 2 hétig kell hordani, így könnyen kiszámítható, hogy az átlagos kezelés hossza 20 hét, tehát 5 hónap.

Sokat kell beszélnem munkám során. Nem fog zavarni a sín?

Az első sín használatának megkezdésekor, azt fogja érezni, hogy nagyon zavaró, hiszen egy egészen szokatlan érzés. Azt szoktuk javasolni, hogy olvasson fel hangosan egy cikket vagy egy verset és meg fogja szokni néhány óra alatt. Egy két nap múva, Ön még mindig úgy fogja érezni, hogy kicsit selypít, de a külső hallgató ezt nem fogja érzékelni.

Milyen időközönként kell cserélni a kivehető fogszabályozó síneket?

Egy sínt 2 hétig kell hordani, ezt követően új sínt kap a páciens. Ha esetleg elvész, megsérül az aktuális sín, a 3D nyomat segítségével azt pótolni tudjuk.

Milyen gyakran kell konzultálni az orvossal?

Orvosa fogja ütemezni a rendszeres találkozókat, általában egyszer minden négy-hat hétben. Célja annak biztosítása, hogy a kezelés a terv szerint halad.

Elérhetőségek

logo sanoralbudapestSanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. (II. emelet)
(061) 3210577  0620 259 6363
 

logo sanoralerd
Sanoral  fogászat és szájsebészet Érd
 
2030 Érd Angyalka utca 1/a.
+3620 971 1655
 
 

Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Budapest

Sanoral Fogászat és Szájsebészet - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Érd

Online bejelentkezés

Megközelítés