Telefonáljon!   061 321 05 77 0620 259 6363  | 0620 9711 655         Jelentkezzen be ON-LINE!  

Follow Us

Ajakfeltöltés hyaluronsavval - előtte-utána képek

Az ajakfeltöltésekről (és általában az esztétikai beavatkozásokról) a "before-after", vagyis az "előtte-utána" képek mondanak a legtöbbet. 

Az első képen a feltöltés előtti állapotot látjuk. Szép alakú, de vékony ajak ábrázolódik. amelyen már volt egy kozmetikai ajaktetoválási manőver is - nyilván a kifejezettebb ajakvonal elérése érdekében.

Ha az ajakfeltöltés egyes lépéseire kíváncsi, tekintse meg "Ajakfeltöltés, ajakformálás hyaluronsavval" című bejegyzésemet IDE KATTINTVA!

Az ajakfeltötés, ajakformálás nem fáj, mert olyan érzéstelenítő módszereket alkalmazunk, hogy a beavatkozás teljesen fájdalommentes legyen. 
Az ajkat, vagy a ránctalanítandó bőrfelületet felületesen érzéstelenítjük és speciális vezetéses érzéstelenítseket is alkalmazunk. Ilyenkor az érzéstelenítő anyagot egyenesen az adott területet beidegző idegszálhoz juttatjuk. (A feltöltendő terület helyi érzéstelenítését értelemszerűen el kell kerülnünk, hiszen a beadott érzéstelenítőanyag deformálná azt.)

ajakfeltöltés előtte

ajakfeltoltes utan 2

A CIKK FOLYTATÁSÁHOZ KLIKK IDE!

Elérhetőségek

logo sanoralbudapestSanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. (II. emelet)
(061) 3210577  0620 259 6363
 

logo sanoralerd
Sanoral  fogászat és szájsebészet Érd
 
2030 Érd Angyalka utca 1/a.
+3620 971 1655
 
 

Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Budapest

Sanoral Fogászat és Szájsebészet - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Érd

Online bejelentkezés

Megközelítés