Telefonáljon!   061 321 05 77 0620 259 6363  | 0620 9711 655         Jelentkezzen be ON-LINE!  

Follow Us

Funkciós készülékek

A funkciós készülékek esetében nem maga a készülék, hanem a készülék által aktivált izomerő adja a fog elmozdításához szükésges erőt. A funkciós készülék feladata elsősorban az, hogy fokozzák és megváltoztassák az izomműködést, és ezáltal helyes irányba befolyásolják az állcsontok és a fogazat növekedését.

Ilyen készülék a Frankel-féle fogszabályozó készülék, amelyet Angle III. típusú eltérés esetén, a korai - akár még tejfogazati időszakban végzett - kezelés során alkalmazhatunk Az Angle III. típusú eltérés közismert neve a bulldogharapás.

Az Angle III. típusú eltérés közismert neve a bulldogharapás. Az Angle III. típusú eltérés közismert neve a bulldogharapás.

A Fränkel-féle funkciós szabályozó nagy mérete ellenére kényelmesen hordható készülék. Az orca és a fogazat közötti akril pajzs, kis pelotta és az ezeket összekötő drótlemez találhatóak, és ezek tartják el a fogaktól a lágyrészek nyomását.
 

 

Az orca és a fogazat közötti akril pajzs, kis pelotta és az ezeket összekötő drótlemez találhatóak, és ezek tartják el a fogaktól a lágyrészek nyomását. A Fränkel-féle funkciós szabályozó nagy mérete ellenére kényelmesen hordható készülék.

A fogszabályozás - mivel foglalkozik ez a tudomány?
Élet fogszabályzóval - menő vagy ciki, no és amire nem árt vigyázni
Fogívszűkület kezelése tágítócsavaros készülékkel vegyesfogazati időszakban
Fogszabályozási diagnosztika
Fogszabályozást igénylő esetek kialakulásának okai
Funkciós készülékek
Kivehető és fix fogszabályozó készülékek
Láthatatlan fogszabályozó - Clear Aligner
Mikor kell elkezdeni a fogszabályozó kezelést?
Rögzített fogszabályozó készülék részei

Elérhetőségek

logo sanoralbudapestSanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. (II. emelet)
(061) 3210577  0620 259 6363
 

logo sanoralerd
Sanoral  fogászat és szájsebészet Érd
 
2030 Érd Angyalka utca 1/a.
+3620 971 1655
 
 

Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Budapest

Sanoral Fogászat és Szájsebészet - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Érd

Online bejelentkezés

Megközelítés