Telefonáljon!   061 321 05 77 0620 259 6363  | 0620 9711 655         Jelentkezzen be ON-LINE!  

Follow Us
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Szakmai anyagok a következő kezdettel H

Hallójáratgyulladás

A hallójáratgyulladás viszonylag gyakran, főként strand-időszakban előforduló, kisebb-nagyobb fájdalommal járó betegsége a külső hallójáratnak.

HappySmile - a láthatatlan fogszabályozó

A HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszer áttetsző sínek sorozata, amely lépésről-lépésre kíméletesen mozgatja a fogakat az ideális helyzetükbe.

Héjkerámia (direkt és indirekt)

A direkt héjat (direkt veneer, recontouring) a fogorvos készíti el a rendelőben, e célra szolgáló speciális anyagokból. Az anyagok rétegezési technikával kerülnek a fogfelszínre, oly módon, hogy az egyes anyagszíneket (amelyek alig térnek el egymástól) váltakozva alkalmazza. Nem ritka, hogy egy direkt héjrestauráció akár 8-10 különböző árnyalat használatával áll elő. Ilyen módon a direkt héj megalkotása valóságos művészi munka.

Helyi érzéstelenítés, altatás

A helyi érzéstelenítés az adott fog, fogcsoport vagy - vezetéses érzéstelenítés esetén - egy kvadránsban hoz létre érzéstelenséget. 
(Pontosabban nem érzéstelenséget, hanem fájdalommentességet. Ebből a szempontból az "érzéstelenítőszer" kifejezés nem fedi a valóságot.

Hogyan befolyásolja a táplálkozás a kisbaba fogazatának fejlődését?

A kisbaba evés közbeni mozdulatai - akár cumisüvegből szopik, akár anyatejjel tápláljuk - segítik az állkapocs növekedését és az állkapocs illetve az arc izomzatának fejlődését.

Horkolás, mint alvászavar

Rendelőnkben radiofrekvenciás módszert alkalmazunk, mely az eddigiek közül a legeredményesebb.

Elérhetőségek

logo sanoralbudapestSanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. (II. emelet)
(061) 3210577  0620 259 6363
 

logo sanoralerd
Sanoral  fogászat és szájsebészet Érd
 
2030 Érd Angyalka utca 1/a.
+3620 971 1655
 
 

Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Budapest

Sanoral Fogászat és Szájsebészet - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Érd

Online bejelentkezés

Megközelítés