Telefonáljon!   061 321 05 77 0620 259 6363  | 0620 9711 655         Jelentkezzen be ON-LINE!  

Follow Us

B. Fruzsina

Az egész családunk a Sanoralba jár, mert itt minden megtalálható, ami foggal kapcsolatos. Jó kezekben vagyunk.

L. Mihály

Az én kedvencem Dr. Nagy-György Mónika, akihez már évek óta járok. Mindig mosolygós és vidám, a kérdéseimre készséggel válaszol.

P. Barnabás

Sajnos nem emlékszem már a hölgy nevére, akinél fogkőleszedésen jártam , de arra emlékszem, hogy egyáltalán nem fájt, alapos munka volt és igazán kellemesen csalódtam. Köszönöm!


A. Dávid

Nekem Dr. Márton Alpár gyógyította meg a fogamat, csak ajánlani tudom, korrekt, megbízható, lelkiismeretes és mosolygós orvos :-)

K. Márton

Már 3 napja szenvedtem a fájós fogammal, amikor hétvégi ügyelet során jártam a rendelőben, Nagy-György Mónikánál. Mosolygós doktornő, és a fájdalmamat is elmulasztotta :-)!

B. Lajos

Mégegyszer köszönöm Dr. Nagy-György Mónika türelmét, és hogy mindig kedves és segítőkész volt velem annak ellenére, hogy nem voltam a „legsimább ügy”.:-)

M. Patrik

Még nyáron jártam Önöknél, rendbe hozatni a kissé elhanyagolt fogaimat. Kálmán doktornő nagy türelmét és szakszerű munkáját köszönöm!

V. Anita

Borzasztó kusza fogakkal érkeztem Kakasi doktor úrhoz, de nem ismerve lehetetlent mára szép mosolyt varázsolt nekem. Köszönöm!

L. Edit

Egy hete vették le a fogszabályzómat, és nagyon tetszik az eredmény !! Köszönöm!

H. Klaudia

Köszönöm Lászlófy doktor úrnak és asszisztensének, Szabó Tímeának a munkájukat, profi csapat voltak, nem éreztem fájdalmat.

J. Mária

Nagyon izgultam, amikor Önökhöz mentem, mert kisgyermekként nem szereztem éppen kellemes emlékeket a fogászatról. De a rendelő személyzete meggyőzött róla, hogy a félelmem alaptalan. Mindenki kedves volt velem, és figyelmes.

F. Károly

Hétvégén jártam Önöknél, csak dicsérni tudom a rendelőt. Korrekt, gyors, profi ellátást kaptam,  és még várakoznom sem kellett.

P. László

Szájhigiénés kezelésen voltam Csizmadia Anitánál, aki nagyon szépen leszedte a fogköveimet, igazán más érzés, köszönöm neki, meg vagyok elégedve a  munkájával.:)

L. Kinga

Köszönöm Visnyai Krisztina doktornőnek, hogy megmentette a már szerintem nem menthető fogamat!

K. Csilla

Néhány hónapja balesetem volt, aminek következtében kitört a két metszőfogam. Azonban örömmel olvastam a Sanoral honlapján, hogy van megoldás a problémámra. Kaptam implantátumokat, és két hete a koronáim is elkészültek. Végre ismét mosolyoghatok!

K. Edit

Köszönöm Visnyai doktornőnek az eddigi munkáját, a mosolyom szebb, mint valaha!

G. Róbert

Nem hittem volna korábban, hogy szájsebészeti műtét lehet „kellemes” és telhet oldott hangulatban. De Lászlófy doktor úrnál úgy látszik, mégis megtörténhet. Így már nem is figyeltem arra, fáj-e egyáltalán a beavatkozás.

B. Anikó

Négy éves kisfiammal már egy éve járunk Kakasi doktor úrhoz, aki igazán tüneményes volt vele, így biztos vagyok benne, hogy nem lesz belőle a fogászattól rettegő felnőtt.:-)

Z. Ildikó

Sajnos az előző fogorvosom nyugdíjba ment, ezért újat kellett keresnem, így kerültem a Sanoralba, Dr. Várhegyi Viktor „kezeibe”. Az elejétől fogva türelmes és precíz volt, a rendelő egész személyzete pedig közvetlen és segítőkész.

E. Réka

Kedves Dömösi doktornő!
Köszönöm a szép, új koronámat, eddig minden ismerősöm a csodájára járt!

V. István

Be kell valljam, férfiként rettenetesen féltem a fogászattól, így pláne remegtem mint a nyárfalevél, amikor kiderült: ki kell húzni az egyik bölcsességfogamat. Lászlófy doktor úr azonban profi munkát végzett, szerencsére nem kínzott sokáig. :-)

O. Tamás

Kislányaimmal járok Önökhöz, akik számomra is meglepő módon azonnal megkedvelték a doktor urat és asszisztensét. Remélem, ez így is marad, és felnőtt korukban sem fognak félni a fogorvostól!:-) Köszönöm. Kakasi doktortól még sárkányos matricát is kaptunk. Gyűjtjük!

H. Dóra és H. Miklós

Még a nyáron jártunk Önöknél a férjemmel, mind a ketten Dr. Lászlófy Csabánál, aki igazán lelkiismeretes volt, és minden kérdésünkre készséggel válaszolt. A fogainkkal azóta nincs probléma, bátran ajánlom őt a leendő pácienseknek!

B. Anita

Nagyon köszönöm a türelmet és kedvességet Dr. Takács-Magony Kata doktornőnek és asszisztensének. Végre nem félek a fogorvostól!

Elérhetőségek

logo sanoralbudapestSanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. (II. emelet)
(061) 3210577  0620 259 6363
 

logo sanoralerd
Sanoral  fogászat és szájsebészet Érd
 
2030 Érd Angyalka utca 1/a.
+3620 971 1655
 
 

Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Budapest

Sanoral Fogászat és Szájsebészet - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Érd

Online bejelentkezés

Megközelítés

Rólunk mondták

 • All
 • Lászlófy
 • Szájsebészet
 • Alap
 • Név
 • Dátum
 • Véletlen
 • Nagyon köszönöm a türelmet és kedvességet Dr. Takács-Magony Kata doktornőnek és asszisztensének. Végre nem félek a fogorvostól!

 • Be kell valljam, férfiként rettenetesen féltem a fogászattól, így pláne remegtem mint a nyárfalevél, amikor kiderült: ki kell húzni az

 • Négy éves kisfiammal már egy éve járunk Kakasi doktor úrhoz, aki igazán tüneményes volt vele, így biztos vagyok benne, hogy

 • Néhány hónapja balesetem volt, aminek következtében kitört a két metszőfogam. Azonban örömmel olvastam a Sanoral honlapján, hogy van megoldás a

 • Hétvégén jártam Önöknél, csak dicsérni tudom a rendelőt. Korrekt, gyors, profi ellátást kaptam,  és még várakoznom sem kellett.

 • Egy hete vették le a fogszabályzómat, és nagyon tetszik az eredmény !! Köszönöm!

 • Mégegyszer köszönöm Dr. Nagy-György Mónika türelmét, és hogy mindig kedves és segítőkész volt velem annak ellenére, hogy nem voltam a

 • Sajnos nem emlékszem már a hölgy nevére, akinél fogkőleszedésen jártam , de arra emlékszem, hogy egyáltalán nem fájt, alapos munka volt

 • Még a nyáron jártunk Önöknél a férjemmel, mind a ketten Dr. Lászlófy Csabánál, aki igazán lelkiismeretes volt, és minden kérdésünkre

Továbbiak Nyomja le a SHIFT gombot, hogy minden betöltődjön. load all