Telefonáljon!   061 321 05 77 0620 259 6363  | 0620 9711 655         Jelentkezzen be ON-LINE!  

Follow Us

Dr. Lászlófy Csaba, a Sanoral Klinikák szakmai vezetője

A Sanoral Budapest és a Sanoral Érd klinikák szakmai vezetője Dr. Lászlófy Csaba főorvos, szájsebész szakorvos, fog-, és szájbetegségek szakorvosa. A klinikákon folyó összes munkafolyamat, ellátás és gyógyító tevékenység Dr. Lászlófy irányítása alatt történik.

A Sanoral Budapest és a Sanoral Érd munkatársai mind-mind felkészült szakemberek. A csapatmunka azonban vezetőt kíván!

A fogászat, szájsebészet különböző szakterületeit és annak szakembereit - szakmai autonómiájuk tiszteletben tartása mellett - össze kell fogni. A Sanoral Klinikákon ez Dr. Lászlófy feladata. 

Lászlófy főorvos úr így fogalmaz saját honlapján:

"... középiskolás koromban láttam magam előtt egy példaképet és onnantól kezdve nem is volt más elhatározásom.
Az érettségit követően egy év egészségügyben eltöltött "előkészítő" után nyertem felvételt a Semmelweis Orvostudományi Egyetemre, ahol 1996-ban végeztem.
Kezdetben egy vidéki magánrendelőben dolgoztam, de közben már bejártam tanulni a Szent Rókus Kórház Arc-, Állcsontsebészeti és Szájsebészeti Osztályára. Egy év után állást kaptam ezen az osztályon.

A kórházi munkám során megismerkedtem a szájsebészet (szebb nevén: arc- és állcsontsebészet) szakterületeivel és számos (vagy számtalan?) műtétet végezhettem a kórházban eltöltött egy évtized alatt. Életem meghatározó időszaka volt ez, nagy szeretettel gondolok vissza a Rókus Kórházban eltötött időkre. Köszönöm a nálam idősebb és tapasztaltabb kollégáknak, hogy megtanítottak a szakmai rejtelmeire és fortélyaira; azt remélem, ebből nekem is sikerült továbbadni valamit a nálam fiatalabb korosztálynak.

dr laszlofy 6677Szájsebészet szakvizsgámat 2003-ban szereztem meg, így onnantól kezdve már szakorvosként dolgozhattam az osztályon. A szakvizsgára való hét évnyi felkészülési idő biztos alapot adott nekem - ennek gyümölcseit ma is élvezem. A politikai szándék (vagy ki tudja, ki és mi) úgy döntött, hogy ezt a nagy múltú intézményt "kiveszi" az aktív ellátást végző kórházak sorából.

1999-től már magánrendelést is folytattam és a kórházi osztályunk megszűnése után itt a Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinikán végeztem (és végzem) a munkám tetemes részét. Hálás vagyok a sorsnak, hogy sikerült olyan kollégákat magam köré gyűjtenem, akiknek a tudásában és szakértelmében megbízok, és akik hasonlóan gondolkodnak a hivatásunkról, mint én magam.

Tagja vagyok számos szakmai szervezetnek idehaza és külföldön egyaránt. Tartottam és tartok számos előadást és prezentációt is. Legbüszkébb mégis az elégedett páceinsekre vagyok. 

Hivatásomnak vannak nehezebb pillanatai is, de ennek ellenére ma ugyanezt a pályát választanám."

TEAMMUNKA

sanoral teamwork

Sanoral Budapest és a Sanoral Érd klinikákon a kezeléseket illetően munkamegosztás van, azaz bizonyos beavatkozásokat csak egyes orvosaink végeznek. 
Bejelentkezéskor érdemes tisztázni, hogy milyen kezelés miatt keres fel bennünket. 
A rendelőben folyó összes munkafolyamat 
Dr. Lászlófy Csaba főorvos, szájsebész szakorvos, fog-, és szájbetegségek szakorvosa irányítása alatt folyik. 
Lászlófy főorvos úr személyes honlapját IDE KATTINTVA találja meg.

A mi szakterületünk a teammunka elengedhetetlen. A mi team-ünk tagja az esztétikai fogorvos, a fogszabályozó szakorvos, a gyermekfogorvos, a fül-orr-gégész is; de ugyanúgy tagjai a dentálhigiénikusok és a fogtechnikusok. A mi hivatásunk team-szemlélet nélkül nem is működhet.

SZAKORVOSKÉPZÉS

Munkatársaink egytől-egyig a fent vázolt elvek szerint végzik munkájukat. Ez is oka, hogy klinikánkon szakorvosképzés folyhat.
A szakorvosképzés akkreditációjának feltétele ugyanis a magas színvonalú szakmai teljesítmény. Klinikánkat a Szegedi Tudományegyetem akkreditálta.
Orvosaink közül többen és más-más szakvizsgára készülnek. Ez azt jelenti, hogy fogorvosi munkájuk mellett továbbképzik magukat egy speciális szakképesítés megszerzése érdekében.

Elérhetőségek

logo sanoralbudapestSanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Budapest, VII. kerület Erzsébet körút 58. (II. emelet)
(061) 3210577  0620 259 6363
 

logo sanoralerd
Sanoral  fogászat és szájsebészet Érd
 
2030 Érd Angyalka utca 1/a.
+3620 971 1655
 
 

Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Budapest

Sanoral Fogászat és Szájsebészet - esztétikai fogászat, szájsebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, implantológia, parodontológia - Sanoral Érd

Online bejelentkezés

Megközelítés